20 Eylül 2017 Çarşamba

Otomobil Kampanyaları Eylül 2017

Otomobil Kampanyaları 2017, Otomobil Kampanyaları Eylül
2017, Otomobilde Sonbahar Kampanyaları...




-Toyota Sonbahar Kampanyası
Toyota 2017 model Coralla sahibi olmak isteyen müşterilerine aylık sadece 850 lira taksit ödeyerek araba sahibi olma fırsatı sunuyor.

850 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan Toyota Corolla 50. yıla özel serisi ile çok daha etkileyici bir tasarım ile satışa sunuluyor. Kampanyaya özel olarak Toyota Corolla fiyatı 65 bin 950 liraya çekilirken aynı zamanda kredili araç satın almak isteyen kişilere de faizsiz taşıt kredisi desteği sunuluyor.

Toyota Finans Eylül ayı kampanyası kapsamında sunulan fırsatlardan yararlanmak isteyen kişilerin hemen başvuruda bulunarak işlemlerini Eylül ayı sona ermeden tamamlamaları gerekiyor.

-Fiat'tan sonbahar fırsatı
Fiat, sonbahara yeni bir otomobil ile girmek isteyenlere birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Fiat, sonbahara yeni bir otomobil ile girmek isteyenlere birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Eylül ayı kampanyasında Egea ve 500 Ailesi'nde 40 bin TL'ye, 2 yıla kadar, 0,99 faizli kredi imkânı sunuyor. Daha az kredi kullanmak isteyenler ise 18 bin TL'ye kadar 0 faizli kredi seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Fiat, tüm otomobil yelpazesinde sunduğu avantajlı ödeme koşullarıyla Eylül ayında da fark yaratıyor. Kampanyada, Fiat Egea ve Fiat 500 Ailesi, 40 bin TL'ye 2 yıl vadeyle 0,99 faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. Eylül ayı boyunca yeni bir otomobile sahip olmak için daha az kredi kullanmak isteyenler ise 18 bin TL'ye kadar 15 ay vadeyle 0 faizli kredi imkânından yararlanabiliyor.

-Michelin yaz ve kış lastikleri için kampanya
Michelin, yaz ve kış lastikleri için servis masraflarına destek olacak yeni kampanya başlattı. Yapılan açıklamaya göre, sürücülere güvenli sürüş, düşük yakıt tüketimi ve üstün yol tutuşu özellikleri sunan Michelin, fırsatlarına devam ediyor. Michelin yeni kampanyasıyla, 15 Eylül-15 Aralık 2017'de 4 ve üzeri yaz, kış, 4x4, binek veya hafif ticari lastiği alan müşterilerine lastik servis ve araç bakım hizmeti sağlıyor.

Michelin, yeni kampanyası ile müşterilerine lastik servis ve araç bakım hizmet fırsatı sunuyor. 15 Eylül - 15 Aralık 2017'de yetkili Michelin bayilerinden Michelin yaz ve/veya kış, 4x4, binek veya hafif ticari araç lastiği satın alan müşterilerine 160 TL’ye varan lastik servis ve araç bakım hizmeti sağlıyor. Kampanya kapsamında lastik ebadı 17 inç altı araçlar için 80 TL+KDV tutarında, 17 inç ve üstü araçlar için ise 160 TL+KDV tutarında servis hizmeti verilecek.

-Mercedes'ten Eylül ayına özel fırsatlar
Mercedes-Benz Türk, Eylül ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil alımlarında faizi %0,59’dan başlayan kredi fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Mercedes-Benz Türk, Eylül ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil alımlarında faizi %0,59’dan başlayan kredi fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Otomobil Kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Eylül ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Eylül ayına özel hazırlanan kampanya kapsamında Mercedes-Benz A-Serisi, B-Serisi, CLA ve GLA modelleri de avantajlı kredi ve ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda,

-​ 120.000 TL’ye 36 aya kadar vade ile %0,99 faiz oranı seçenekleri sunuluyor.

Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet ve SLC model otomobiller için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda;

-​ 150.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay vade ve %0,59 faiz oranından yararlanılabiliyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan (E 180, E 220 ve E 300) otomobil alımlarındaMercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile,

-​ 180.000 TL kredi tutarı %1.09 faiz oranı ve 12, 24, 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Şehir içi otomobil kullanımının ideal natifi olan smart model otomobilleri tercih eden müşterilere ise;

-​ 40.000 TL kredi, %0 faiz avantajı ile 24 aya varan vade ve 1.667 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

-Citroen Servislerinde Yüzde 20 İndirim Fırsatı
Citroën, 11-30 Eylül 2017 tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, debriyaj setlerinde ve bunların işçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuyor.

Kaliteli hizmet anlayışıyla 50'yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroën, avantajlı servis kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Citroën teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında Dünya Şampiyonluğu kazanmış olan teknik ekibi ile hizmet veren Citroën Türkiye, 30 Eylül 2017'ye kadar sürecek kampanya ile tüm Citroën araç sahiplerine avantaj sunuyor.

Citroën Yetkili Servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında; debriyaj referanslarını içeren yedek parçalar ve bu parçaların işçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate