16 Kasım 2017 Perşembe

Otomobil Kampanyaları Kasım 2017

Otomobil Kampanyaları 2017, Otomobil Kampanyaları Kasım
2017, Otomobilde Kış Kampanyaları...



-Renault'tan faizsiz kredi
Renault, kasım ayında müşterilerine binek ve hafif ticari modellerinde faizsiz kredi kampanyası başlattı.

Şirket açıklamasına göre, Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 30 bin TL kredi 12 ay ya da 12 bin TL kredi 36 aya kadar faizsiz finansman fırsatı yer alıyor.

Renault, Joy 1.6 benzinli hariç Megane Sedan modellerinde 20 bin TL ve maksimum 12 aya kadar faiszi kredi sunuyor.

Talisman, Symbol ve Koleos modellerinde ise 12 bin TL'ye 12 aya kadar faizsiz kredi seçeneği yer alıyor.

Master ve Trafic modellerinde 30 bin TL'ye 18 ay faizsiz kredi sağlanıyor.

-Dacia'dan kasım kampanyası

Şirket açıklamasına göre, Duster'ın manuel vites versiyonlarında 30 bin TL'ye 12 ay ya da 12 bin TL'ye 36 aya kadar faizsiz finansman seçeneği bulunuyor.

EDC otomatik vites versiyonunda ise 30 bin TL'ye 15 aya kadar faizsiz finansman seçenekleri yer alıyor.

Ayrıca Dokker Combi ve Dokker Van, Lodgy, Logan MCV ve Sandero modellerinde 12 bin TL'ye 12 aya kadar faizsiz finansman seçeneği söz konusu.

Dacia ticari taksi müşterilerini ise bin 500 TL'lik özel indirim bekliyor.

-Fiat Doblo'da 40 bin tl'ye 0 faiz avantajı
Fiat Professional, kış kampanyasıyla ticari araç sahibi olmak isteyenlere Kasım ayı boyunca Fiat Doblo Combi modellerinde, 40 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle 0 faizli kredi imkânı sağlıyor.

Fiat Professional, kasım ayı boyunca ticaret erbaplarına birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Kampanyada Fiat Doblo Combi modellerinde, 5 yıllık uzatılmış garantiyle birlikte 40 bin TL'ye kadar 20 ay vadeyle 0 faizli kredi avantajı sunulurken, Fiat Doblo Cargo, Fiorino Cargo, Fiorino Combi ya da Pratico modellerinden birisini tercih etmek isteyenler, 30 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle 0 faizli kredi seçeneğinden yararlanabiliyor.

Öte yandan daha büyük bir ticari araca ihtiyaç duyanlar için Fiat Ducato ve Fullback modellerinde de avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Fiat Ducato Van, Ducato Minibüs ve Ducato Kamyonet ile Fullback modellerine, 60 bin TL'ye kadar 36 aya varan vadeyle 1,15 faizli kredi fırsatıyla sahip olunabiliyor. Ayrıca Fiat Professional'ın tüm ticari araç yelpazesinde Kasım ayı boyunca 3 bin TL nakit indirimi desteği de sağlanıyor.

-Peugeot'da Kasım fırsatları
Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ile sıra dışı sürüş keyfi sunan hafif ticari ürün gamında Kasım ayına özel çok cazip kredi seçenekleri ile şimdi ya da Nisan ayında ödeme fırsatı sunuyor.

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208, 58.000 TL’den başlayan fiyatlarla aylık 808 TL taksitli hemen ödeme seçeneği veya Nisan 2018’de ödeme fırsatı ile sunuluyor. Ayrıca sınırlı sayıda Techno Edition paket fırsatı da sunuluyor. (Techno Edition: Mirror Screen iletişim sistemi ve Geri görüş kamerası)
Yüksek donanımı, teknolojik özellikleri, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı ile Yenilenen SUV Peugeot 2008, 95.900 TL’den başlayan fiyatlarla aylık 808 TL taksitli hemen ödeme seçeneği veya Nisan 2018’de ödeme fırsatı ile sunuluyor. Ayrıca sınırlı sayıda Techno Edition paket fırsatı ile sunuluyor.(Techno Edition: Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi (FARC) ve Navigasyon sistemi)

Peugeot SUV ürün gamında güçlü ve özgün karaktere sahip, şık ve farklı tasarımıyla üst düzey teknoloji ve ileri sürüş keyfi sunan Yılın Otomobili Yeni SUV Peugeot 3008 ile performansı ve yeni dış tasarımı ile “boyut atlatan” Yeni SUV Peugeot 5008 Kasım ayına özel 75.000 TL 24 ay %0,99 faizli hemen ödeme seçeneği veya Nisan 2018’de ödeme fırsatıyla sunuluyor.
Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee’nin tüm versiyonlarında geçerli aylık 930 TL taksitli hemen ödeme seçeneği veya Nisan 2018’de ödeme fırsatı ile sunuluyor.
Sınıf lideri yakıt ekonomosiyle beraber, benzersiz teknolojik özellikler ve üstün sürüş konforunu bütünleştiren Peugeot Expert Van, aylık 930 TL taksitli hemen ödeme seçeneği veya Nisan 2018’de ödeme fırsatı ile sunuluyor.
Eşsiz tasırım, üstün sürüş konforu, güçlü 2.0L BlueHDi dizel motorlar, seçkin ve benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller 75.000 TL 24 ay %0,99 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

-Kia Kasım ayı kampanyası
Güney Koreli Kia, kasım ayı için düzenlediği kampanyayı açıkladı. Tüm binek modellerinde metalik rengi hediye eden Kia'da; yeni Picanto, yeni Rio, cee’d, Cerato, Soul, Niro ve Sportage için 20 bin TL'ye 20 aya kadar faizsiz finansman sağlanıyor.

KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan üçüncü nesil Picanto, Kasım ayına özel 2.500 TL'lik indirimi ile satışa sunuluyor.

KIA cee’d’de 2.000 TL'ye varan indirim ile sonbahar fırsatı devam ediyor.

KIA Cerato, Kasım ayına özel 8.000 TL'ye varan çok özel indirimi ile otomobil tutkunlarına göz kırpıyor.

KIA Niro, Kasım ayına özel 2.000 TL'ye varan indirimi ile otomobil severleri cezbediyor.

KIA Sportage; Türkiye’de en çok ilgi gören KIA modeli olarak dikkat çeken Sportage, 4.000 TLye varan indirimi ile SUV keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri KIA showroom’larına bekliyor.

TİCARİ MODELDE DE KAMPANYA VAR
KIA K2500, Kasım ayına özel 1.500 TL’lik indirimi ile ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.

KIA Bongo içinse 20.000 TL’ye 20 aya kadar faizsiz finansman sağlanıyor.

-Garenta'dan kış lastiği kampanyası
Garenta, kış gelmeden kiralama yapan ilk 500 araca kış lastiklerini hediye ediyor. Yıl sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında ayrıca, lastik depolama hizmeti de Garenta tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.

Uzun dönem araç kiralamak isteyen bireyler ve şirketler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kiralama imkânı bulabiliyor.

-Toyota serviste indirim sunuyor
Toyota, müşterileri için 'Kış Servis Günleri Kampanyası'nı başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son tarihi 30 Kasım Perşembe gününe kadar kampanyada Toyota Plazalara gelenler, 2013 yılı ve öncesi modeller için hazırlanan “güvenlik ve filtre” paketlerinde yüzde 15 yedek parça ve yüzde 25 işçilik indiriminin yanı sıra tüm periyodik bakımların işçiliklerinde de yüzde 30 indirimden yararlanabilir.

Güvenlik paketi, ön ve arka fren diskleri ile balataları, ampulleri, silecek lastik ve süpürgelerini, filtre paketi ise kabin hava, motor hava, yakıt ve yağ filtrelerini içeriyor. Ayrıca tüm modellerde Toyota kart indirimlerine ilave olarak periyodik bakımlarda 1 litrelik Toyota orijinal motor yağı hediye edilecek.

Lastik indirimi de var
Bununla birlikte 4 adet 17 inç ve altı Michelin lastik alımında bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 100 TL’lik, yine 4 adet 18 inç ve üstü Michelin lastik alımlarında ise 160 TL’lik indirim kuponu armağan edilecek.

Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken şey, otomobillerini kış bakımı için kendilerine en yakın Toyota Plaza’ya götürmek olacak.

-Ford Kasım ayı kampanyası
Ford’da tüm binek araç modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile sunuluyor.

30 Kasım'a kadar;

- Focus, S-MAX, Galaxy ve Yeni Kuga'ya 40.000 TL, 20 ay ve %0 faiz* fırsatıyla, **Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında ise 44.000 TL, 20 ay ve %0 faiz fırsatıyla,

- C-MAX ve Mondeo'ya 7.000 TL takas desteğiyle,

- Yeni Fiesta***'ya ise avantajlı Ford Options kredisi ile ayda sadece 665 TL taksitle sahip olabilirsiniz! detaylı bilgi bayilerde...

Ford'da tüm ticari araçlar 3 yıl sınırsız km garantisiyle sunuluyor.

Türkiye'de ticari aracın 51 yıldır tek karşılığı Ford.
Siz de bu aya özel kampanyalardan size göre olanı seçin, kasım ayına Ford'la girin.

40.000 TL 20 Ay %0 faiz Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında 44.000 TL 20 Ay %0 faiz ile Ford yetkili satıcılarında.

Üstelik Ranger ve Custom alımlarında 4 adet kış lastiği sadece 1.200 TL!
Detaylı bilgi bayilerde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate