12 Nisan 2018 Perşembe

Otomobilde Nisan Kampanyaları 2018

Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Bahar Kampanyaları 2018,
Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Nisan Kampanyaları 2018...




-Toyota'da Nisan avantajları
Toyota, avantajlı kampanyalarına nisan ayında da devam ediyor. Nisan kampanyasına dahil olan tüm Toyota modellerinde indirimli fiyatlara ek olarak 30 bin TL’lik krediler için 20 aya yüzde 0,99 faiz fırsatı da sunuluyor.

Kampanyada Toyota’nın Türkiye’de üretilip tüm dünyaya sunduğu C-HR modelleri, anahtar teslimde 3 bin 200 TL’ye varan indirimlerle yer alıyor. Toyota C-HR Hybrid’lerden birine sahip olmak isteyenler ise ayda sadece 190 TL’lik fark ödeyerek bu imkana kavuşurlarken, hibrit otomobiller için getirilen ÖTV teşviği ile birlikte 50 bin TL’ye varan fiyat avantajı da sürüyor.

Nisan kampanyasında ayrıca 2018 model yılı tüm Auris, Auris Hybrid ve Auris Touring Sport Hybrid modellerinde de 3 bin 100 TL'ye varan avantajlar bulunuyor. Toyota’nın bahar kampanyasında ayrıca 2018 Yaris ve Yaris Hybrid versiyonlarında ise indirim tutarı 3 bin TL’ye ulaşıyor. Nisan ayında perakende satış faturası kesilen tüm 2017 model yılı Toyota’ların metalik renk fiyat farkı da kampanya kapsamında Toyota Türkiye tarafından karşılanıyor.

Yüzde 1,43’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın nisan kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının ekim ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

-Peugeot'dan Nisan ayı fırsatları
Peugeot Türkiye; eşsiz tasarımı, benzersiz teknolojik özellikleri ve ödüllü motoru ile üstün sürüş konforu sunan geniş ürün gamındaki modellerini, Özel Peşin Alım Fırsatları veya %0 faizli kredi seçeneği ile satışa sunuyor.

Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208, 6.000 TL ‘ye varan Peşin Alım Fırsatı veya 30.000 TL için 15 Ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.
Ödüllü PureTech Turbo motoru ile SUV Peugeot 2008 , 4.500 TL ’ye varan Peşin Alım Fırsatı veya 24.000 TL için 12 Ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.

Şık ve modern tasarımı ile Yeni 301, ayda 845 TL ‘den başlayan taksitler ile sunuluyor.
Peugeot SUV ürün gamında güçlü ve özgün karaktere sahip, şık ve farklı tasarımıyla üst düzey teknoloji ve ileri sürüş keyfi sunan Yeni SUV Peugeot 3008, çok özel Peşin Alım Fırsatı veya 40.000 TL için 15 Ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.

Sınıfında tek İleri Sürüş Destek Sistemleri ve Peugeot i-Cockpit ile benzersiz sürüş keyfi sunan Yeni Peugeot 308, 6.000 TL ‘ye varan Peşin Alım Fırsatı veya 30.000 TL için 15 Ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.

Performansı ve yeni dış tasarımı ile “boyut atlatan” Yeni SUV Peugeot 5008 çok özel Peşin Alım Fırsatı veya 40.000 TL için 15 Ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.
Hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee, ayda 845 TL ‘den başlayan taksitler ile sunuluyor.

Sınıf lideri yakıt ekonomisiyle beraber, benzersiz teknolojik özellikler ve üstün sürüş konforunu bütünleştiren Peugeot Expert Van, güçlü 2.0L BlueHDi dizel motorlar ile benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller ve dinamik, sağlam görüntüsüyle Partner Van, ilkbaharda al sonbaharda öde kampanyası ile 6 ay ertelemeli ödeme fırsatıyla sunuluyor.

-Nissan'da bahara özel indirmler
NISSAN, kampanyalar ve finansman seçenekleriyle ilkbahar heyecanını yollara taşıyor. NISSAN, Nisan ayı boyunca, NISSAN yetkili satıcılarında 40 bin liraya varan finansman kolaylığı ve 6 bin 500 liraya varan fırsatlar sunuyor.

NISSAN, finansman kolaylıkları ve kampanyalarla ilkbahara özel fırsatlar sunuyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli kampanyada X-TRAIL, QASHQAI, JUKE, MICRA ve NAVARA modelleri 40 bin TL’ye varan kredi imkanıyla satışta olacak. Finansman kampanyasına ek olarak belirtilen modeller, 6 bin 500 TL’ye varan fırsatlarla satışta olacak.

SUV’un lideri NISSAN, kampanya kapsamında sınıfının lideri QASHQAI ve X-TRAIL modellerinde 12 ay vadeli %0.79 faiz oranlı, 40 bin TL’lik kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, MICRA ve JUKE modellerinde 12 ay vadeli %0.89 faiz oranlı 30 bin TL kredi imkanı sunan NISSAN, binek modellerin yanı sıra NAVARA için de cazip fırsatlar sunuyor.

Sınırlı sayıdaki 2017 model NISSAN NAVARA, 99 bin 900 TL’den başlayan avantajlı fiyatların yanı sıra, 12 ay vadeli %1.09 faiz oranlı 40 bin TL’lik kredi imkanıyla satışta olacak.

Japon otomotiv devi NISSAN, finansman kampanyasına ek olarak, QASHQAI’de 5 bin TL, X-TRAIL’de 5 bin 750 TL, NAVARA’da 6 bin 500TL, MICRA’da 5 bin 250 TL, JUKE’ta ise 3 bin TL’ye varan özel kampanya fırsatı sunuyor.

Ayrıca, Nisan ayı boyunca JUKE’un Skypack donanım paketini alanlara sunroof, NAVARA alanlara ise kasa havuzu hediye edilecek.

-Honda Civic'te uygun ödeme kampanyası
Honda, Civic Sedan sahibi olmak isteyen müşterilerine Nisan ayı boyunca geçerli olacak 25 bin TL’lik kredi kullanımında 15 ay için yüzde 0,5’lik faiz fırsatı sunuyor.

Honda, dizel motorlu Honda Civic Sedan da dâhil olmak üzere Türkiye’de üretilen tüm Civic Sedan modelleri için geçerli olacak özel bir fırsat sunuyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak bu avantaj kapsamında 98 bin 650 TL’den başlayan fiyata sahip Civic Eco, Civic RS ve Civic Dizel modelleri, 25 bin TL için 15 aylık vadede yüzde 0,5’lik faiz fırsatıyla satın alınabilecek.

Civic Sedan, geniş motor seçeneği ile hem ekonomi hem de performans anlamında tüm tüketicilerin beklentisini rahatlıkla karşılayabiliyor. 1.5 lt 182 PS gücündeki motoru ile Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil olma unvanına sahip Civic Sedan RS başta olmak üzere; 1.6 lt 125 PS ile konfor ve yakıt ekonomisi sunan Civic Sedan Eco’ya ve 100 km’de sadece 3.4 litre yakıt tüketen Civic Sedan Dizel’e bu avantaj kapsamında kolaylıkla sahip olunabiliyor.

-Sıfır faizle Suzuki fırsatı
Suzuki’nin otomotiv dünyasına adını yazdırdığı, geçtiğimiz yıl kendi sınıfındaTürkiye’nin en çok tercih edilen efsanevi SUV modeli Suzuki Vitara, Nisan ayında20 bin TL’ye 12 ay ve %0 faiz veya 60 bin TL’ye varan kredi imkanıyla iki farklıbenzinli ve 1,6 litrelik dizel motor seçenekleriyle otomobil tutkunlarına sesleniyor.

Suzuki'nin dinamik ve tecrübeli SUV modeli Vitara, Nisan ayına özel olarak hazırlanan avantaj seçenekleriyle macera tutkunlarına sesleniyor. 3 farklı donanım seçeneği bulunan Suzuki Vitara, Nisan ayı sonuna kadar geçerli kampanya kapsamında 20 bin TL’ye 12 ay ve %0 faiz veya 60 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle %0,91 faizli kredi imkanıyla satışa sunuluyor. Euro NCAP’ten 5 yıldız alan Suzuki Vitara’da yokuş kalkış desteği ve eğiminiş kontrol sistemi gibi elektronik yardımcılar sürüş güvenliğini desteklerken, radar fren destek sistemi ve adaptif hız sabitleme sistemi gibi pek çok yeni güvenlik unsurları da ayrıca yer almasıyla dikkat çekiyor. Suzuki’nin 50 yıllık mirasının temsilcisi olan gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemi Allgrip sayesinde Vitara, zorlu arazi şartlarıyla kolayca başa çıkabilirken, sürüş koşullarına uygun olarak dört farklı sürüş modunu da sürücüsüne sunabiliyor. Vitara ayrıca gelişmiş multimedya ve navigasyon sistemine sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor; 10.1 inçlik dokunmatik multimedya sistemi, navigasyon, Bluetooth ve USB girişi özellikleriyle Vitara, otomobil tutkunlarına eğlenceli bir dünya sunarken, bahsi geçen bütün donanımlar standart olarak sunuluyor.

Her biri yüksek yakıt verimliliğine sahip iki adet benzinli motor seçeneği kullanılan Suzuki Vitara modelinde; 1,6 litrelik VVT benzinli motor, 6000 d/dak’da 120 HP güç ve 4400 d/d’de 156 Nm tork üretirken, 1,4 litrelik Turbo Boosterjet benzinli motor ise 140 HP güç ve 220 Nm tork üretiyor. Her iki motor seçeneğinde de yeni nesil 4x4 Allgrip teknolojisiyle 4 farklı sürüş keyfi yaşatan Vitara, sürüş koşuluna bağlı olarak 2 çeker ve 4 çeker kullanım imkânı sunuyor.

-Ford Binek araçlarda bu aya özel fırsatlar!
Ford’da tüm binek araç modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile sunuluyor.

30 Nisan'a kadar;

- Her Şey Dahil Finans Paketi ve Ford Options kredisi kullanılması durumunda;

- Yeni Ford Fiesta 660 TL

- Ford Focus 765 TL

- Ford C-MAX 900 TL

- Ford Mondeo 1.265 TL

- Ford Kuga 1.270 TL5 aylık taksit fırsatı ile Ford Yetkili satıcılarında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate